Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

investering

13. oktober 2011 af Aisha1995 (Slettet)

Hvad er forskelle mellem nettoudbetalinger og nettoindbetalinger men når vi siger nettobetalinger -----hvad er det så

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. oktober 2011 af Walras

Nettoudbetaling=udbetalinger-indbetalinger

Nettoindbetaling=indbetalinger-udbetalinger

----

To eksempler til, så du forstår princippet:

Nettoimport=import-eksport

Nettoeksport=eksport-import


Skriv et svar til: investering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.