Studievalg og videregående studie

Kvote 2 til ernæring og sundhed

17. oktober 2011 af kristiandanielsen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er lige startet på en vidergående uddannelse (informationsvidenskab og kulturformidling) men det er ikke lige hvad jeg havde håbet på. Derfor har jeg tænkt mig at søge ind på sundhed og ernæring på Metropol til næster år (2012).

Problemer er at jeg skal søge kvote 2 da mit gennemsnit ikke er højt nok (6,2 på den nye). Hvis jeg tager det første semester færdig på min nuværende skole, kan det i teorien hjølpe på min kvote2 ansøgningen.

MEN jeg kan kun få 20 ECTS point (hvis jeg bliver året ud OG består eksamen) da det ene af min fag løber over to semestre. Jeg har læst at man skal have minimum 30 ECTS før det kan tælle med i en kvote 2 ansøgning.

Spørgsmålet er om det kan betale sig at blive på en skole jeg ikke gider være på, for at tage eksamen i to fag der ikke interesserer mig, og det ikke engang giver nok point til at 'pynte' på min kommende kvote 2 ansøgning.

Håber der er nogen der kan hjælpe/opklare

på forhånd tak

Kristian


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. oktober 2011 af NikolajOlsen

Det kommer vel an på, hvad du ellers kan få det halve år til at gå med. Hvis du har mulighed for at tage på en højskole, der udbyder sundhedsfag, så kan det være, det er bedre.


Skriv et svar til: Kvote 2 til ernæring og sundhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.