Matematik

En funktion f er givet ved

17. oktober 2011 af Studscientpol (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er givet ved

F(x)=x^3-3x^2+2x

 

Det oplyses, at grafen for f har to tangenter med hældningskoefficenten 11.

 

a) Bestem første koordinaten til røringspunktet for hver af disse tangenter.

 

Kan det passe, at det er 90?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. oktober 2011 af SuneChr

Find  x for  f´(x)  =  11 ved at løse den fremkomne 2.gr. ligning.     x er ikke 90.


Svar #2
17. oktober 2011 af Studscientpol (Slettet)

Er resultatet 3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der er to løsninger til ligningen f'(x) = 11 , og x = 3 er den ene af dem.


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.