Kemi

Kemirapport...

19. oktober 2011 af 85anne (Slettet) - Niveau: C-niveau

Som der står i vedhæftede rapport skal man gentage forsøget to gange.

I forsøg 1 er den brugte volume sølvnitrat 5,1 mL

I forsøg 2 er den brugte volume sølvnitrat 5,1½ m

Jeg er i tvivl om spørgsmål 5. Der står, at jeg skal beregne masseprocenten af NaCl i havvandet, og densiteten sættes til at være 1.,0 g/mL.

Jeg har udregnet masseprocenten sådan:

d = m/V

d = 1,0 g/mL

m = 0,17532 g

V = 1,0 g/mL x 0.17532 g = 0.17532 mL

Når jeg så skal regne masseprocenten ud, skal jeg sige m(sølvnitrat)/m(al stoffet) X 100 &.

Det har jeg gjort og fået den til 100 %. Kan det passe?


Skriv et svar til: Kemirapport...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.