Matematik

hjælp ...

20. oktober 2011 af Ras111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har 2 punkter som udgør en linje, den linje skal pjojiceres på et plan:



plan: 4,56x+10,05z-16,08=0



punkterne er:



p1= (1,425 ; 3,525 ; 0)

p2= (3,525 ; 1,425 ; 0)



r= p2-p1 = .....



Men hvordan fixer jeg det med projiceringen? en linje i 3d har vel ikke en normalvektor?????? : /


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

plan: 4,56x+0y+10,05z-16,08=0

har normalvektoren ( 4,56 ; 0 ; 10,05 )

det kan måske hjælpe dig videre


Svar #2
20. oktober 2011 af Ras111 (Slettet)

det ved jeg godt. men hvad så?


Svar #3
20. oktober 2011 af Ras111 (Slettet)

så jeg projicere planet på linjen?


Skriv et svar til: hjælp ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.