Matematik

Beste, f'(x0)

23. oktober 2011 af KLWG (Slettet) - Niveau: B-niveau

når f(x)=½x^2 og x0=-2

Angiv derefter en lignig for tangenten til grafen for f i punktet P(-2,f(-2))

Hvad gør jeg? :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2011 af peter lind

tangentens ligning er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Skriv et svar til: Beste, f'(x0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.