Matematik

Hjælp til gram-kr

23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan regner man det her ud?

Hvor meget koster 150g ____ Kr ?

Hvor meget koster 0,6 kr? _____kr ?

 

Jeg har glemt hvordan man regner.

Har også lige et spørgsmål til!

Hvordan regner man brøkker ud ?

Feks.. to femtedele af 85 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

Det er umuligt at svare på, når du ikke har opgivet prisen pr gram.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2011 af Salvatores (Slettet)

Mangler noget beskrivelse.

 

Er der ikke noget andet info om opgaven? For at løse opgaven, skal du vide hvormeget 1 gram koster.


Svar #3
23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Der står 1 Kg koster 60 kr ?


Svar #4
23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Der står ikke noget med hvor meget der er i gram


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Det kan man da godt :-)

Du deler vægten med prisen, og derefter udnytter du dette resultat til fx at finde prisen for et gram.


Svar #6
23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan ?

Kunne du ikke give mig eksemplarer til hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#3

Du finder at 150g koster 

60·150 / 1000 = 9kr


Svar #8
23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tusin tak (-:

Gør man det samme ved de 0,6 kg?


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#8

Ja, du finder så frem til at 0,6kg koster

60·0,6 = 36kr


Svar #10
23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tak!

Nu har jeg et andet spørgsmål som, du evt kunne hjælpe mig.

Den har jeg altid problemer med!

Hvordan regner man det her ud fem ottendele til % ??????


Brugbart svar (0)

Svar #11
23. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#10

5/8 = (5/8)·100%


Svar #12
23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tak (-:

Hvad men denne her opg ?

To femtedele af 85

 


Brugbart svar (0)

Svar #13
23. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#10

Vi forlænger brøken, så

5/8 = 5·12,5 / (8·12,5) = 62,5 / 100 = 62,5%


Brugbart svar (0)

Svar #14
23. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#12

Udregn (2/5)·85 .


Svar #15
23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Mange tak (:

Men blev den ikke til 100 %?

Jeg har faktisk mange opgaver jeg har brug for!

 


Brugbart svar (0)

Svar #16
23. oktober 2011 af mathon

eller
             1/8 = 1/2·1/4 = 1/2·0,250 = 0,125

              5/8 = 5·0,125 = 0,625 = 62,5%

........

du husker vel:
en decimalbrøk omskrives til procent ved at blive ganget med 100


Svar #17
23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

TAK (:

Jeg har rettet alle brøkker!

Nu mangler jeg så den her ??

Variationsbredden er ?

Det er en Badetemperature

Tallene er 12, 13, 14, 13, 16, 18


Brugbart svar (0)

Svar #18
23. oktober 2011 af mathon

        

                        variationsbredden = 18 - 12


Svar #19
23. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tak (:

Har andre 7 opg til!

Hvis i kunne hjælpe mig ville det være et stort tak!

Hvad er 2.25 timer = min??? Hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #20
23. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#19

Man benytter, at 1 time = 60min .


Forrige 1 2 Næste

Der er 33 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.