Kemi

FUCKING HJÆLP NU!!!

25. oktober 2011 af Formelsamling (Slettet)

CuSO4*5H2O UDREGN DEN MOLARE MASSE PLEASE !! HAR PRØVET I 3 TIMER NU DET GIVER IKKE 249,62 SOM DET SKAL !!! FORKLAR HVAD I GØR


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

Jeg kunne såmænd sagtens hjælpe dig.

Men prøv lige at læse din egen besked. Får du lyst til at hjælpe dig selv?


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. oktober 2011 af DitSvar (Slettet)

molar massen af CuSO4*5H2O=63.55+32.07+4*16+10*1+5*16
molar massen af CuSO4*5H2O=63.55+32.07+64+10+80
molar massen af CuSO4*5H2O=249.62 g

giver det ikke mening kik i det periodiske system

:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du har opgaven kørende her også https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1091063

Du får ikke mere hjælp af at bande og svovle og råbe med store bogstaver.


Svar #4
25. oktober 2011 af Formelsamling (Slettet)

Undskyld drengene .. jeg har bare spurgt folk flere gange i løbet af aftenen men ingen gider at forklare mig hvad de gør. "DitSvar" : tak, men hvad er det du gør ved 10 x 1,01 ? hvorfor ganger du 1,01 med 10 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvis du ellers tæller op, er der 1 Cu atom, 1 S atom, (4+5) O atomer, og 2*5 H atomer i det konglomerat.


Svar #6
25. oktober 2011 af Formelsamling (Slettet)

#3 Forkert .. det var lige hvad jeg gjorde .. det krævede bare lidt opmærksomhed.
 

Men jeg beklager dybt for mit uanstændige sprogbrug. Du er konge af verden. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

#4:

Du kunne overveje at blive ved din tråd i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1090987 - så er du mere sikker på at få svar.


Svar #8
25. oktober 2011 af Formelsamling (Slettet)

Du er Kong Salomon jeg er Jacob Skomager 


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

#8:

Der er nu ingen grund til at nedværdige sig.


Skriv et svar til: FUCKING HJÆLP NU!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.