Matematik

Procent...

26. oktober 2011 af matematiklytter (Slettet)

Hej!!

Indsæt 10.000 kr på en konto

a ) Renten er 4 % de første fire år, 6 % de næste otte år og 3 % de sidste otte år?

10.000 * 1,04^4 = 11.698,59 kr =

11.698,59 kr * 1,06^8 = 18.645,77 kr =

18.645,77 * 1,03^8 = 23.619,90 kr efter 20 år med variabel rente.. er dette korrekt?

 

b) Hvad er den gennemsnitlige rente i sidste tilfælde?

((1,04^4 * 1,06^8 * 1,03^8) og hvad skal jeg så???


På forhånd tak!! ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

((1,04^4 * 1,06^8 * 1,03^8)=(1+r) (4+8+8)


Svar #2
26. oktober 2011 af matematiklytter (Slettet)

Jeg har fundet ud af begge!

 


Skriv et svar til: Procent...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.