Matematik

Hvordan omregner jeg euro til kr?

29. oktober 2011 af Fjernbetjeningsost (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal her i denne opgave omregne euro til kr, og ved ik helt hvordan, så håber i kan hjælpe mig:)

Opgaven lyder:

De 20. olympiske vinterlege finder sted i Torino i Italien i Februar 2006.

Kamilla og hendes forældre har købt biletter til åbningen.

Biletterne kostede ialt 750 euro.

Kursen på euro er 754.

¨- Bereng billetprisen i danske kroner.

 

Har selv tænkt noget med at jeg skal gange euroerne med 100, men er ik helt sikker..? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. oktober 2011 af 123434 (Slettet)

Et bud:750*754/100

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. oktober 2011 af mizzspeciel (Slettet)

hej 

jeg er ikke så specialt god til matematik, men alligevel har jeg prøvet lidt. håber du kan bruge det til noget.

 750 i danske kroner er 5582,03kr.  så dvs. at 1  euro er 7,44 kr. 


Svar #3
29. oktober 2011 af Fjernbetjeningsost (Slettet)

svar1:hmm altså 750*754:100 giver 5587,5 , hvilket så må være kr.:)

Ssvar 2: har du omregnet det i en valutaomregner, for så ser det svar1 bød på rigtigt ud.. ? :)

Tror 750*754:100 er løsningen, tror jeg.. :)


Svar #4
29. oktober 2011 af Fjernbetjeningsost (Slettet)

ups regnefejl, 750*754:100 giver 5655.. :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
29. oktober 2011 af Walras

754 kr/100euro=7,54 kr/euro.I så fald er svaret 7,54 kr/euro*750euro=5655 kr.

Det er denne omregning, som #1 laver, hvilket er korrekt. Læg mærke til, hvordan kursen omkonverterer euro til kroner.


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. oktober 2011 af mizzspeciel (Slettet)

der er også lige det her som du måske kan bruge. har fundet den fra nettet. har vedhæftet til dig..


Brugbart svar (1)

Svar #7
29. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at kursen altid angiver prisen for 100 enheder af valutaen i kr.


Brugbart svar (1)

Svar #8
29. oktober 2011 af nessor (Slettet)

750,- euro * 754,- kr / 100,- euro= 5655,- kr


Skriv et svar til: Hvordan omregner jeg euro til kr?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.