Matematik

Fra m3 til cm3

30. oktober 2011 af linezzdk (Slettet)

Her er opgaven:

rumfanget er 0,35 m3

massefynden er 2,7 g/cm3

Hvad er vægten

 

TAAAK!!


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. oktober 2011 af mathon

 

            0,35 m3 = 350 dm3                     2,7 g/cm3 = 2,7 kg/dm3

 

             m = (350 dm3) · (2,7 kg/dm3)


Svar #2
30. oktober 2011 af linezzdk (Slettet)

0,35 m3 * 1000 = 350 dm3

350 dm3 * 2,7 = 945 kg?


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. oktober 2011 af mathon

 

             m = (350 dm3) · (2,7 kg/dm3) = 945 kg


Skriv et svar til: Fra m3 til cm3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.