Matematik

Bestem de afledede funktioner til flg. fkt.

30. oktober 2011 af Lisaaa86 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 

 

hej ..

jeg lidt sværet med det her opgaver

 

Bestem de afledede funktioner til flg. fkt.

f.eks

f(x)= x     bliver det så til f'(x)= x^2?

eller hvordan?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2011 af peter lind

nej. Brug 3 trinsreglen eller at (xn)' = n*xn-1- Står dn ikke i din matematikbog ?


Svar #2
30. oktober 2011 af Lisaaa86 (Slettet)

jo men jeg kan bare ikke se hvilken en jeg skal bruge?

jeg har f(x)= x

hvad bliver den til?


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Benyt (xn)' = n·xn-1 med n = 1 , så

x' = (x1)' = 1·x1-1 = 1·x0 = 1·1 = 1


Skriv et svar til: Bestem de afledede funktioner til flg. fkt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.