Matematik

Vækst logaritmefunktion

31. oktober 2011 af studinen2012 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan defineres vækst for en logaritmefunktion. Altså de genrelle regler omkring det.? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2011 af mathon

                  logg(x) = k·ln(x)
hvoraf
                  k = logg(g) / ln(g) = 1/ln(g)
 

                  logg '(x) = (k·ln(x)) ' = k·ln '(x) = k·(1/x) = 1/(ln(g)·x)


Skriv et svar til: Vækst logaritmefunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.