Matematik

hjælp

01. november 2011 af uytuty (Slettet)

hej

jeg har lagt billeder ..jeg har regnet lidt af det . men jeg kan bare ikke regne de resten

 

tak

Vedhæftet fil: BILD1355.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2011 af Isomorphician

Hvad skal du finde?

Er M midtpunkt på siden AC?

Vinkel M i trekant AMB findes ved at trække vinkel BMC fra 180º.

Cosinusrelationen kan bruges til at finde længden af siden m i trekant AMB.

Derefter kan du bruge sinusrelationer til at finde de resterende vinkler.


Svar #2
01. november 2011 af uytuty (Slettet)

ja M er midtpunktet

 

så hvad skal jeg?

 

tak for dit svar


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2011 af Isomorphician

Du kan let regne ud at vinkel M = 134º.

Brug cosinusrelationen til at udregne længden af siden m:

m2 = 8,342 + 5,792 - 2*8,34*5,79*cos(134º)


Svar #4
01. november 2011 af uytuty (Slettet)

ok men hvordan har du fandt ud af at M vinklen er 134 grader


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2011 af Isomorphician

Den er nabovinkel til vinkel M i den anden trekant.


Svar #6
01. november 2011 af uytuty (Slettet)

dvs du har sagt 180-46=134 grader eller hva?


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. november 2011 af Isomorphician

Ja.


Svar #8
01. november 2011 af uytuty (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.