Matematik

momsregning

03. november 2011 af trin6879 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle sammen!

jeg skal lave noget momsregning og det er sådan her:

prisen med moms er 8.999 og prisen uden moms er 7.199,20 kr.

vis udregningen der giver resultatet. Hvordan gør man det?

håber på et hurtigt svar :)

hilsen den fortvivlede


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2011 af Dennak (Slettet)

7199,20*x=8999 <=> 8999/7199,2=1,25=x altså 25% moms


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. november 2011 af 147852369 (Slettet)

8,999 * 0,8 = 7199,2


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. november 2011 af YoungSlowy (Slettet)

8999 - 7199,20 = 1799,80 kr

1799,80 / 7199,20 * 100 = 25 % moms


Svar #4
03. november 2011 af trin6879 (Slettet)

ok tak men nu har jeg et nyt problem :(

jeg skal lave et koordinatsystem med 2 linjer kaldet m og n og de skal være således:

m: y=2x - 2 og n: y=4 - x, hvordan gør man det?

men mange tak for hjælpen! :D

ps. det skal laves inde i geogebra :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2011 af FloraHK (Slettet)

Du skal bare regne koordinatparrene ud vha. dine forskrifter.


Skriv et svar til: momsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.