Matematik

Diffenrentialregning - HJÆLP!

03. november 2011 af Naaaaaaaja (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med at udlede:

For funktionen f(x)=ax+b er differentialkvotienten f'(x0)=a

Ved hjælp af opskrift 1 eller 2 på s. 13 og 14 i Gyldendals gymnasiematematik i grundbog b2????

 

+

Hjælpe mig med denne opgave:

f(x)=x^3;

find f'(x)

Udregn f'(-2), f'(1) og f'(0)

 

På forhånd tak :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du må nok ud i at forklare, hvad der sker i de opskrifter på s. 13 og 14.


Svar #2
03. november 2011 af Naaaaaaaja (Slettet)

Ville det være nok at tage et billede af dem og ligge dem ind?


Svar #3
03. november 2011 af Naaaaaaaja (Slettet)

i den vedhæftede fil er der billeder af opskrift 1+2

Vedhæftet fil:Opskrift 1 + 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det drejer sig vist om det, der kaldes tretrinsmetoden til at undersøge, om en funktion er differentiabel i et punkt. Benyt en af metoderne på denne funktion f(x) = x3 .


Svar #5
03. november 2011 af Naaaaaaaja (Slettet)

Okay. Ved du hvordan jeg finder f'(x) så? I den anden opgave jeg har skrevet.


Skriv et svar til: Diffenrentialregning - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.