Matematik

Tangens

04. november 2011 af FadiB (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til denne opgave, den lyder sådan her:

Bestem de vinkler i intervallet [0º;360º] for hvilke tan(v)=1,5

Er svaret ikke 56,3º?

Eftersom:

tan-1(1,5) = 56,3?

Der står også "de vinkler", Hvilke flere er der da?


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. november 2011 af NejTilSvampe

brug at

tan(180+x) = tan(x)


Brugbart svar (2)

Svar #2
04. november 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

så dit svar kan være fx:

N*180grader+56.3 grader  hvor N∈naturlige tal


Brugbart svar (2)

Svar #3
04. november 2011 af NejTilSvampe

#2 - bortset fra at det kun er fra intervallet [0-360]. så det gælder kun for N = 1 og N = 0.


Svar #4
06. november 2011 af FadiB (Slettet)

Jeg er lidt af sporet, kan i uddybe det I siger lidt mere?


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. november 2011 af NejTilSvampe

svaret er 180+56,3 = 236,3


Svar #6
06. november 2011 af FadiB (Slettet)

aha! tak!

 


Svar #7
07. november 2011 af FadiB (Slettet)

De naturlige tal er da større end 0?


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. november 2011 af NejTilSvampe

#7 -  N∈naturlige tal∪{0}


Brugbart svar (1)

Svar #9
07. november 2011 af mathon

 

              No = N ∪{0}


Skriv et svar til: Tangens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.