Matematik

Gør rede for F'(1) og f(1)

07. november 2011 af lalalalama (Slettet) - Niveau: A-niveau

En linje l har ligningen y = -2 x + 1.

Det oplyses, at linjen l er tangent til grafen for funktionen f(x) = x2 + bx + c i punktet P(1,f(1))


Gør rede for, at f ' (1) = -2 og f(1) = -1,


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2011 af peter lind

f'(1) er hældningen af tangenten i (1, f(1)) Endvidere skal linjen og parablen have netop 1 punkt til fælles.


Skriv et svar til: Gør rede for F'(1) og f(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.