Matematik

Er gået helt i stå, lidt hjælp???

07. november 2011 af pigen001 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1)  5x-2=18      x= 4????

2) 4 x = -8         x = -12¨???

hvis svaret ikke er rigtigt så ville jeg gerne have forklaret hvordan det så skal regnes ud.

______________________________________________________________________________

Reducer

Hvordan gør man   Uden lommeregner.

Fx. 2 * (a2 - b ) + 2b     = ____________________

 

7a-7-a                           = ____________________

______________________________________________________________________________

 

Hvilke af talene 0,1,2,3,4

er løsningen til uligheden   2x - 5 > ½ ??

 ____________________________________________________________________________

Kursen på svenske kr er.

109

500 sv.kr koster ___________???

 

_______________________________________________________________________________

v= (h -100)  * 0,9 - 1

når h = 180 er                 v = ____ __________

når h = 100 er                 v = _________________-

forklaring på hvodan man gøre.

--------------------------------------------------------------------

¨Ved godt er der er mange opgaver, men kan slet ikk nogen af dem.

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2011 af narmi (Slettet)

 

1)  5x-2=18      x= 4????

2) 4 x = -8         x = -12¨???

Hvis du kommer x=4 ind på x´s plads så passer det 18=18

2) er ikke rigtig.. hvad skal du gange med 4 for at få -8?

 

Reducer

Hvordan gør man   Uden lommeregner.

Fx. 2 * (a2 - b ) + 2b     = ____________________

gang ind i () og reducer derefter

 

7a-7-a                           = ____________________

kan ikke helt læse hvad der står

 

Hvilke af talene 0,1,2,3,4

er løsningen til uligheden   2x - 5 > ½ ??

 

prøv at sætte tallene ind på xs plads og se om det går op - du er for doven ;)

 

Kursen på svenske kr er.

109

500 sv.kr koster ___________???

 

du får 109 sv kr pr 100 danske kr.

så hvis du først finder ud af hvad en sv kr koster så kan du gange det med 500 og få svaret

 

v= (h -100)  * 0,9 - 1

når h = 180 er                 v = ____ __________

når h = 100 er                 v = _________________-

du sætter 180 ind i stedet for h og renger det ud?

derefter sætter du 100 ind

 

 


Skriv et svar til: Er gået helt i stå, lidt hjælp???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.