Matematik

Skitsér mængden - (x, y)

08. november 2011 af Vitoloco (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle sammen.

Jeg har fået følgende opgave, som jeg har lidt problemer med:

Lav en skitse af mængden D={(x, y) | 0 ≤ y ≤ 2, 1 - y ≤ x ≤ 1}

 

Har prøvet at rykke rundt for at vise nogle grænser, men uden held.

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Punktmængden er mængden af punkter i den trekant, der er begrænset af
linierne y = 2, x = 1, og linien y = -x + 1 .


Skriv et svar til: Skitsér mængden - (x, y)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.