Matematik

Bevis for cosinusrelationen

08. november 2011 af PernilleJK (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan skriver/forklarer man beviset for cosinusrelationerne: 

c2 = a2 + b2 - 2a*b*cos(C)
b2 = a2 + c- 2a*c*cos(B)
a2 = b2 + c2 - 2b*c*cos(A)

og dernæst hvor højden falder udenfor trekanten? :-)

På forhånd, tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2011 af mette48 (Slettet)

beviset for cosinusrelationerne står i din matematikbog. Læs det der. Brug den nødvendige tid til at finde sammenhængen i det du læser.

Hvis du har spørgsmål til det du læser i bogen kan du stille dem her, så svarer vi gerne, men du skal selv formulere spørgsmålene.


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. november 2011 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bevis for cosinusrelationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.