Matematik

Tegn en trekant

09. november 2011 af truttifrut (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp.......Så er den gal igen..I

 

I en retvinklet trekant får du givet følgende :

 

a)    C=90 g., A =47,3g., og c=5,3 cm.

Jeg skal tegne trekanten og bestemme vinkel B og siderne a og b.

Jeg har brugt en masse tid på at prøve at finde et resultat, men jeg kan ikke greje det ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. november 2011 af mathon

 

                    b = c·cos(A) = 5,3·cos(47,3º) ≈ 3,59         

                    a = c·sin(A) = 5,3·sin(47,3º) ≈ 3,90


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. november 2011 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
09. november 2011 af truttifrut (Slettet)

Hej pvm og mathon !

I skal have tusinde tak for Jeres hjælp, jeg er mega glad...


Skriv et svar til: Tegn en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.