Dansk

Appelformer i danske aviser

09. november 2011 af Slowpoke (Slettet)

Hej

Jeg sidder og kigger på appelformer i danske aviser.

Jeg er kommet frem til at Ekstra Bladet bruger generelt meget patos.

Men er i tvivl om Berlingske og Politikken..

Nogle ideér om Berlingske og Politikken bruger Patos, Ethos eller Logos hovedsageligt.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2011 af Nocturnal (Slettet)

EB = Pathos

Berlingske = Logos

Politiken = Ethos


Skriv et svar til: Appelformer i danske aviser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.