Matematik

gøre prøve

10. november 2011 af Px (Slettet)

vis ved at gøre prøve , at y(t) = cekt er en løsning til y'=ky


Svar #1
10. november 2011 af Px (Slettet)

uden hjælpemidler 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2011 af mette48 (Slettet)

y(t) = cekt

y'(t)=c*k*ekt

k(t)=k*ceky

 


Svar #3
10. november 2011 af Px (Slettet)

Kunne du måske uddybe dig lidt mere :) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2011 af mette48 (Slettet)

find y'(t) som er venstre side i resultatet

find ky(t) som er højre side i resultatet

sammenlign de to størrelser, hvis de er ens, er resultatet rigtigt.


Svar #5
10. november 2011 af Px (Slettet)

y(t) = cekt

y'(t)=c*k*ekt

k(t)=k*ceky

 

 

( er det , det du har gjort her ? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. november 2011 af mette48 (Slettet)

Ja det er det

 


Skriv et svar til: gøre prøve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.