Fysik
Lysbølger og frekvens?
07. juni 2005 af
Frances (Slettet)
Hej
Sidder med en øvelse og kan ikke finde ud af den.. Arhgh! Kan en mon forklare mig, hvordan opgaven skal løses?
Her kommer den:
- Beregn fotonenergien for lys med bølgelængden 400nm og for lys med bølgelængden 800nm.
Håber en kan hjælpe, læser til examen og er stresset!
Knus
Frances ^_^
Sidder med en øvelse og kan ikke finde ud af den.. Arhgh! Kan en mon forklare mig, hvordan opgaven skal løses?
Her kommer den:
- Beregn fotonenergien for lys med bølgelængden 400nm og for lys med bølgelængden 800nm.
Håber en kan hjælpe, læser til examen og er stresset!
Knus
Frances ^_^
Svar #1
07. juni 2005 af frodo (Slettet)
E=h*f, hvor h=plancks konstant, og f er frekvensen
f*l=c, hvor l er bølgelængden
f*l=c, hvor l er bølgelængden
Skriv et svar til: Lysbølger og frekvens?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
