Matematik

differentiering af (x³ + 40)/x

10. november 2011 af mariegrøn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med at differentiere: (x³ + 40)/x

Og er der nogen der ved hvad jeg kan gøre for at blive bedre til det selv? Har noget med nogle regneregler og simple funktioner, men jeg kan stadig ikke finde rundt i det.. Er der nogle øvelser en video på en side eller sådan noget?


Svar #1
10. november 2011 af mariegrøn (Slettet)

Mit bud er f'(x)= (-3x2)/x2


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Skriv funktionen f(x) = (x3 + 40)/ x = x2 + (40/x) , og differentier hvert led for sig. Dit resultat er ikke korrekt.


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. november 2011 af SuneChr

# 0    Regn en masse differentieringsopgaver, uden brug af hjælpemidler.

Gælder for øvrigt alle matematikkens discipliner.

Svømning lærer man kun ved at springe i vandet.


Skriv et svar til: differentiering af (x³ + 40)/x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.