Matematik

SOLVE?!

10. november 2011 af SandraSørensen (Slettet)

Hej! Hvordan finder jeg solve på min TI-89 lommeregner??


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

Tast "home", herefter "F1" efterfulgt af "1"-tasten .


Svar #2
10. november 2011 af SandraSørensen (Slettet)

Tusind tak!
Ved du egentlig hvordan jeg beregner det her ud?
144 + 400 - 480 x cos(35) :S?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Når du skriver "x", mener du så et gangetegn?


Svar #4
10. november 2011 af SandraSørensen (Slettet)

Ja :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

#4

Prøv så at indtaste på lommeregneren. Resultatet afhænger af om du regner i radianer eller grader.

I grader finder man, at

144 + 400 - 480·cos(35) = 150,8 

mens man i radianer finder, at

144 + 400 - 480·cos(35) = 977,8


Svar #6
10. november 2011 af SandraSørensen (Slettet)

Jamen når jeg taster " 144 + 400 - 480·cos(35) = 150,8 " ind på min lommeregner siger den " 57600 - 480 x cos(35) "
Er det mig der gør noget forkert eller er det min lommeregner? For jeg har lige købt den og kan nærmest slet ikke finde ud af, at bruge den..


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Du må taste det helt forkert, for du beder din lommeregner om at udregne 144·400 i stedet for 144 + 400 .


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. november 2011 af 8745 (Slettet)

desuden skal du huske at tase "grøn knap" og derefter enter..


Skriv et svar til: SOLVE?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.