Matematik

Regneregler for differentialkvotienter

12. november 2011 af handelsskol (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg sidder lige nu med en emneopgave som omhandler differentialkvotienter, men har lidt problemer med regnereglerne. Er der tilfældigvis en der har haft bogen "Mat B" og som har løst øvelse 5 på 179? 

 

Ellers er opgaven her:

 

Bevis, at hvis de to funktioner f og g er differentiable, da er også differensfunktionen h(x)=f(x)-g(x) differentiabel, og differentialkvotienten er h'(x)=f'(x)-g'(x).
Du kan benytte samme fremgangsmåde som i beviset til sætning 2, eller du kan omskrive h til: h(x)=f(x)+(-1*g(x)) og benytte først sætning 2, så sætning 1. 


Skriv et svar til: Regneregler for differentialkvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.