Matematik

Hjælp.

15. november 2011 af martingård (Slettet) - Niveau: A-niveau

noget der ved hvordan man afleder f x = e*x-e^x 

nu har jeg prøvet længe men jeg kan ikke få det til at passe :( 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2011 af mathon

                        f '(x) = e - ex


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2011 af fosfor (Slettet)

e*x giver e fordi a xn giver a n xn-1

ex giver sig selv

Derfor e-ex


Svar #3
15. november 2011 af martingård (Slettet)

jamen jeg skal finde monotoniforhold . Kan bare ikke få det til at passe 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2011 af mathon

 

                  f '(xo) = e - exo = 0

                               e = exo

                                         1 = xo


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. november 2011 af mathon

monotoniforhold:
              fortegnsvariation for f '(x):             +            0          -
                                                    x:     ___________1_________
                            monotoni for f(x):        voksende      max  aftagende


Skriv et svar til: Hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.