Matematik

en funktion f er bestemt ved

16. november 2011 af HvemkanMellekan (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle.. 

 

jeg har en opgave jeg ikke kan starte på, 

 

kan i hjælpe mig på vej. 

 

jeg har vedhæftet en fil, så i kan se opgaven.. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

a) Start med at beregne f'(x) og løs ligningen f'(x) = 0 .

b) Beregn f(0) og f(2π) ved at indsætte i funktionens forskrift, og bestem så lignignen for linien gennem de to punkter.

c) Idet linien m fra b) har hældningskoefficient a, skal man starte med at løse ligningen f'(x0) = a .


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2011 af SuneChr

Starthjælpen kan jo være: Differentiér f og undersøg monotoniforholdene. Hvad er det, der er så svært?


Svar #3
16. november 2011 af HvemkanMellekan (Slettet)

Hvis man ikke har lært det, er det lidt svært. jeg bruger jo Studieportalen for at jeg kan lærer det. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2011 af mathon

 

                          f '(x) = 2cos(x) + 1         x∈[0;2π[


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvis man ikke har lært det, går man tilbage og repeterer de relevante afsnit i pensum, indtil man har lært det.


Skriv et svar til: en funktion f er bestemt ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.