Matematik

Sandsynlighedsregning

16. november 2011 af Jeame (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har nu vedhæftet opgaven...

Vedhæftet fil: opgave.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2011 af PeterValberg

jeg er enig med dig i at det er en binomialproces, der vil foregå, når du tager en asparges og undersøger, om den er under 15mm eller ej (to muligheder... binomial)

sandsynligheden for succes (mindre end 15 mm) er 6/300 = 2/100 = 0,02 (med begrundelse i opgaveteksten)

P(X=1) = K(100,1)·0,021·(1-0,02)99 = 0,271

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
16. november 2011 af Jeame (Slettet)

Tusind tak for hjælpen ind til videre... :-)...


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.