Matematik

help

17. november 2011 af uytuty (Slettet)

god question

undersøge hvornår det kan betale sig at købe rabatkort og årskort for en voksen ?

 

rabatkort 12 besøg 300 kr

rabatkort 30 besøg 620 kr

årskort 2400 kr

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2011 af SuneChr

Først skal man anslå sit besøgsbehov.

Hvor tit påregner man at skulle foretage et besøg?

Hvor mange besøg påregner man at foretage?

Hvor mange besøg påregner man at foretage indenfor et år?

Regn derefter prisen ud pr. besøg med de tre rabatordninger, der er, og vælg den mest fordelagtige ordning.

 


Svar #2
17. november 2011 af uytuty (Slettet)

ja men hvordan vil du gøre det ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2011 af rexden1

12 besøg 300,- 

30 besøg 620,

årskort 2400 kr

Så længe du besøger stedet 12 gange eller derunder på et år, kan du nøjes med 12 besøg til 300,-

Det kan betale sig at købe et rabatkort på 30 besøg, hvis du besøger stedet mere end (620/300)*12 = 24,8 gange

Det kan betale sig at købe et årskort til 2.440,- hvis du besøger stedet mere end (2440/620)*30 = 118,06 gange

Alstå:

Besøg 1-24 : rabatkort til 300,-

Besøg 25-118 = rabatkort til 620

Besøg 119 -> = rabatkort til 2.440

 


Svar #4
17. november 2011 af uytuty (Slettet)

mange mange tak super


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.