Matematik

Hjælp hurtigt - isoler X

17. november 2011 af DeNielsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er blevet en skovl til matematik, så er der en der vil hjælpe mig med dette simple regnestykke:

X * 100 / 3.364 = ?

Skal finde ud af hvad X er 


Svar #1
17. november 2011 af DeNielsen (Slettet)

Dvs. det er en brøk, så det skal nok se sådan her ud:

(X * 100) / 3364


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. november 2011 af Capion1

Hvis vi ganger med den omvendte brøk på begge sider lighedstegnet, fås x.


Svar #3
17. november 2011 af DeNielsen (Slettet)

Hej Capion1

Vil du uddybe det


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. november 2011 af greg0065 (Slettet)

X * 100 / 3.364 = ?

ganger med 3.364 på begge sider og dividerer med 100 på begge sider ...

X = ? * 3.364 / 100


Svar #5
17. november 2011 af DeNielsen (Slettet)

Dvs. man kan ikke finde ud af hvad X er?


Svar #6
17. november 2011 af DeNielsen (Slettet)

hov...

 

Det skulle også se sådan her ud:

(X * 100) / 3.364 = 21,8


Svar #7
17. november 2011 af DeNielsen (Slettet)

Super jeg har fundet svaret og jeg takker:)


Skriv et svar til: Hjælp hurtigt - isoler X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.