Matematik

Hjælp til TI-interactive (:

17. november 2011 af sinesin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har lige et kort spørgsmål. Hvordan definere man dette her på Ti-interactive:
                              

                             (større eller lige med)

f(x) = 12*x^0,30 hvor 5005<= x <=32000

Jeg har bare svært ved at definere det der x større eller ligmed ind på ti

                            


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. november 2011 af greg0065 (Slettet)

Det gør du ved at tilføje en "with-command" efter din definerede funktion, på samme linje.

Det skal dog gøres a 2 omgange ... først skal du sige at x =< 32000 og dernæst at x=>5005

 

I TI skriver du følgende:

f(x):=12*x^0,30|5005=<x and x=<32000

 

(Det hele skrives self inde i en math-box)


Svar #2
17. november 2011 af sinesin (Slettet)

Mange tak (:

Jeg prøver lige


Skriv et svar til: Hjælp til TI-interactive (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.