Matematik

Sekant + skæringspunkt

17. november 2011 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har fået en afl for som jeg har stirret mig blind på. Jeg har været syg i en længere periode som ikke ligefrem hjælper på min lille matematiske viden.

Der er 3 opg jeg er sikker på jeg ikke kan finde ud af. 

Opg. 9 i opgaven har jeg ikke lavet endnu men jeg kan godt finde ud af den, så den behøver i ikke kigge på. 

Please please please hjælp mig.

Opgaverne er vedlagt. 

 


Svar #1
17. november 2011 af sweeti14 (Slettet)

Den kommer her

Vedhæftet fil:Mat afl. 18-11(2).doc

Brugbart svar (1)

Svar #2
17. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Generelt, når man har været syg, påhviler det en selv at sætte sig ind i det stof, der blev gennemgået i ens fravær.

Måske du kan specificere konkret, hvad du ønsker hjælp med.


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. november 2011 af mette48 (Slettet)

Er det den oprindelige opgavetekst?

Der er kun een ting at gøre. Læs om emnerne i din bog. Det er grundlæggende stof, som du ikke kan undvære, hvis du vil videre i matematik. Det arbejde hverken kan eller vil vi andre gøre for dig


Svar #4
18. november 2011 af sweeti14 (Slettet)

Det har jeg også gjort men det med hvordan man finder sekanthældningen kan jeg ikke finde ud af.

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. november 2011 af mathon

 

             a = (f(2+1) - f(2)) / 1  = (1/2)·32 - (1/2)·22 = (1/2)(9-4) = (5/2)

 

i øvrigt

                   bagerst   --->   bagest


Skriv et svar til: Sekant + skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.