Matematik

O(x) = x² +4x*10/x²

19. november 2011 af mariegrøn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad bliver O(x) = x² +4x*(10/x²) når jeg differentierer den?
Hvis det er nødvendigt må den gerne reduceres først.

Håber i vil hjælpe.


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. november 2011 af mathon

 

                    O(x) = x² +4x*(10/x²)

                    O(x) = x² +40/x

                    O '(x) = 2x - 40/x2


Skriv et svar til: O(x) = x² +4x*10/x²

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.