Matematik

Spørgsmål?

20. november 2011 af Milla97 (Slettet)

hejsa!

Hvordan dividerer man med et komma tal?

Fx 8400/21.4=?

Tak på forhånd ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af mette48 (Slettet)

Man starter med at flytte kommaet lige mange pladser i de to tal

8400/21.4=  8400,0/21.4= 84000/214=  flytter en plads


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

Lad som om kommaet ikke er der.

Gang med 10 på begge sider

84000/214=392,52(afrundet)

Er det til at forstå?


Svar #3
20. november 2011 af Milla97 (Slettet)

Jep! Og tak for hjælpen det betyder rigtig meget for mig ;-)


Skriv et svar til: Spørgsmål?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.