Matematik

?? Omregn:1000 x 10 i minus 2./(kvadratrod10) i minus 3.

20. november 2011 af pp1234 (Slettet)

Omregn:

1000 x 10-2 / (√10)-3 

103 x 10-2 / (√10)-3

10 / (√10)-3 

???

Kan ikke komme videre :(

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

find kvadratroden af 10 og sæt det x-3

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. november 2011 af placebo321 (Slettet)

Benyt at

√x = x1/2


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er logisk forkert at bruge ⇔ mellem udtryk, der er lige store. Man skal benytte = .

Benyt, at

10 / (√10)-3 = 10 · (√10)3 = 10 · 10 · √10


Svar #4
20. november 2011 af pp1234 (Slettet)

ja det var en upser med ⇔ i stedet for =

Tak til jer :)


Skriv et svar til: ?? Omregn:1000 x 10 i minus 2./(kvadratrod10) i minus 3.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.