Matematik

Integralregning

20. november 2011 af Glans (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan  regner man denne opagve ud?

Benyt regneregler for ubestemte integraler til at skrive hvert af tiltfælden kortere. Angiv derefter integralerne.

b) ∫(2x-3)dx+2∫(1-x)dx

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Træk integranderne sammen til en enkelt lineær funktion og bestem så stamfunktionen.

Benyt, at ∫ f(x) dx + ∫ g(x) dx = ∫ (f(x) + g(x)) dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2011 af greg0065 (Slettet)

yeah


Svar #3
20. november 2011 af Glans (Slettet)

hmm, okay.

(x²-3)+2(1-x)

F2/2+1x³-3x+2x-x+k

Er det rigtigt??:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2011 af nielsenHTX

# 3

du har lavet 2x om til x2 ...

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvis det er samme opgave som i #0, er det ikke korrekt.


Svar #6
20. november 2011 af Glans (Slettet)

Det er det. Du gider vel ikke regne det ud, så jeg kan se hvordan du gør-e


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. november 2011 af nielsenHTX

inde i integralet står der så

2x-3+2(1-x) =

2x-3+2-2x=

-1

hvad er integralet af -1?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. november 2011 af Lazhamza (Slettet)

∫(2x-3)dx+2∫(1-x)dx       -->       ∫(2x-3+2-2x)dx     -->     ∫(-1)dx  ---> -x 

 

 


Svar #9
20. november 2011 af Glans (Slettet)

Det er -x . 

2x-3+2-2x=    hvor får du -2x fra?


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. november 2011 af nielsenHTX

#9

2(1-x) = 2-2x


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.