Matematik

Hvordan finde man....

21. november 2011 af anonym000

Hej kig i pdf :)
hvordan finder jeg vinkel CAB ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2011 af peter lind

I trekant ABC kan du bruge både sinus og cosinusrelationerne til det. Jeg går ud. fra at du har fundet AC


Svar #2
21. november 2011 af anonym000

jep

 

- - -

...............


Svar #3
21. november 2011 af anonym000

men så er jeg hellere ikke noget længere...

- - -

...............


Svar #4
21. november 2011 af anonym000

har fundet ud af det nu er det vinkel D :)

- - -

...............


Svar #5
21. november 2011 af anonym000

Nogen der vil hjælpe har prøvet i rimelige langtid selv`??

- - -

...............


Svar #6
21. november 2011 af anonym000

Vil vrikeligt godt have hjælp nuu :S... some one...

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2011 af peter lind

Du har alle sider i trkant ACD så brug cosinusrelationen.


Svar #8
21. november 2011 af anonym000

nej jeg mangler |AD|

eller det kan jeg regne ud først selv om den er den sidste del opgave..?

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #9
21. november 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#0

Mener du ikke bare, at du skal finde vinkel C?


Svar #10
21. november 2011 af anonym000

nej vinkel D som er stump..

- - -

...............


Svar #11
21. november 2011 af anonym000

#9
har lavet de andre delopgaver mangler på at finde vinkel D og tilsidst |AD|..? kan du hjælpe

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #12
21. november 2011 af peter lind

Undskyld det overså jeg Du kan finde vinkel CAD som 40º-vinkel CAB. Derefter kan du bruge sinusrelationen til at finde D


Svar #13
21. november 2011 af anonym000

Jeg har kun 2 sider i trekant ADC det er side a=4.1 og d=7.320..?

- - -

...............


Svar #14
21. november 2011 af anonym000

Det er en svær opgave (-_-)

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #15
21. november 2011 af peter lind

som nævnt i #12 kan du også finde vinkel CAD i trekanten.


Svar #16
21. november 2011 af anonym000

Kan det ikke gøre det for mig, det behøves ikke være tal fra den rigtige opgave vil også lave noget selv....
forstår simplehen ikke, hvad du mener...

- - -

...............


Svar #17
21. november 2011 af anonym000

Nåååå jAAAAAAA ********** hvor er jeg blind!!! 
har fattet den nuuuu!!!!!

 

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #18
21. november 2011 af peter lind

jeg har heller ikke vinkel CAD; men du har jo beregnet den  For kortheds skyld kalder jeg vinkel CAD for v = 40º -BAC. Der gælder så sin(v)/4,1 = sin(D)/|AC|


Skriv et svar til: Hvordan finde man....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.