Engelsk

engelsk delprøve uden hjælpemidler

22. november 2011 af hanshansenhjaelp (Slettet) - Niveau: A-niveau

opgaven lyder:

Ret fejlene i følgende sætninger, og forklar på dansk dine rettelser. Brug relevant grammatisk/faglig terminologi. Der er kun én fejl i hver sætning. Skriv den korrekte sætning nedenunder

1. Not only wanted he to go to Washington, he also wanted to visit the President.

not only he wanted ?


2. The English poets, William Wordsworth and Samuel Taylor Coleridge, is world famous for their Lyrical Ballads.

is skal være are - bøjningsfejl, flertal 


3. In Wordsworth's poems he explores the lyrically possibilities of the ballad metre.

lyrically skal være lyrical?


4. Wordsworth and Coleridge were very much interested to share their ideas with each other.

to share skal være 'in sharing'


5. The two poets both turned their back to the Industrial Revolution

to = on


6. Wordsworth sticked to poetry about Nature and rural people.

sticked = stuck? - uregelmæssigt verbum


7. Coleridge feeded the public interest in what was foreign and supernatural.

feeded = fed - uregelmæssigt verbum

 

8. Even today poetry lovers are impressed of their achievement

???

 

jeg ved ikke om disse rettelser er rigtige og i såfald, hvorfor er de rigtige ?(fagterminologi)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2011 af brugernavnlol (Slettet)

1) Not only did he want ...

- forkert bøjning

8) Even today poetry lovers are impressed by their achievement

- forkert præposition


Svar #2
28. november 2011 af hanshansenhjaelp (Slettet)

men er det nok bare at skrive forkert bøjning? skal man ikke skrive noget om fx. verbet 'do' ? og hvorfor denne så er rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2011 af brugernavnlol (Slettet)

Ja, det er nok. Det er meningen at du kort og præcist skal forklare hvad der er forkert. Ikke skrive en hel stil om det.


Svar #4
10. december 2011 af hanshansenhjaelp (Slettet)

okay, mange tak :)


Skriv et svar til: engelsk delprøve uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.