Matematik

Logaritmeligninger

22. november 2011 af Bette02 (Slettet)

Hvordan løser jeg denne?

-(log?(x) )^2+4(log?(x) )-4=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2011 af Isomorphician

Sæt log(x) = z, og løs som andengradsligning.


Svar #2
23. november 2011 af Bette02 (Slettet)

huh, kan du hjælpe mig mere igang?


Svar #3
23. november 2011 af Bette02 (Slettet)

-z^2 + 4z - 4 = 0

Men ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. november 2011 af Isomorphician

Ja, som du så løser mht z.

Husk at løse z = log(x) når du har fundet løsningerne til z.


Skriv et svar til: Logaritmeligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.