Biologi

Fotosyntese

23. november 2011 af Anonym8k (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg skal lave en aflevering i fysik/biologi,

jeg skal fortælle om fotosyntesens kredsløb, og drivhusefektens kedsløb, men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklarer det? altså hvad rækkefølge og såndan noget
den skal afleveres i morgen


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. november 2011 af sarina95 (Slettet)

ja har selv prøvet det. fotosyntesen hedder 6h2o+6co2+sollys=C6h12o6+6o2, (vand+kuldioxid+sollys=druesukker+ilt) driv husefekten er fordi. (drivhusefekten=solen sender nogle kort spidse lys bølger ned på jorden, når lysen remmer jorden bliver det til varme det er nogle lang bløde bølger som ikk kan komme igemmen ozonlaget og bliver med med og vandre mellem ozonlaget og jorden) håber du kan bruge noget af det skal selv kunne fotosyntesen udenad til eksamen næste år


Svar #2
23. november 2011 af Anonym8k (Slettet)

tusin tak for hjælpen, men ved du hvad rækkefølgen er på fotosyntese, vi skal nemlig forklarer det ud fra et billede?


Skriv et svar til: Fotosyntese

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.