Matematik

Logaritme

23. november 2011 af Bette02 (Slettet)

-(log(x) )^2+4(log(x) )-4=0

Jeg sætter log = z

-z^2+4z - 4=0

Hvad gør jeg så?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2011 af peter lind

Bruger reglerne for at løse andengradsligning.


Svar #2
23. november 2011 af Bette02 (Slettet)

Altså finder d og rødder?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. november 2011 af peter lind

netop


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.