Matematik

fordoblingstiden

24. november 2011 af Heradua (Slettet) - Niveau: C-niveau

udviklingen i verdensbefolkningtal havde i 1960 en årlig vækstrate på 2%, mens den årlig vækstrate i 2004 var 1%.

bestem fordoblingstiden for væksten  i verdensbefolkningtal, hvis vækstraten havde fortsætte med at være 2% om året efter 1960?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2011 af mathon

 

                          1,02T2 = 2

                           T2·log(1,02) = log(2)

                           T2 = log(2) / log(1,02) = 35


Skriv et svar til: fordoblingstiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.