Tysk

Er den nogen, der kan rette 3 linjer?

24. november 2011 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogen der vil rette de 3 linjer(oversat til dansk) om det er rigtigt?

Meine Herzallerliebste, ich bin Tausende von Meilen gegangen. Ich habe Flüsse überquert, Berge versetzt.
Ich habe gelitten, Qualen über mich ergehen lassen. Ich bin der Versuchung widerstanden und ich bin der
Sonne gefolgt, um dir gegenüberstehen zu können und dir zu sagen: Ich liebe dich.

 

Min hjertekæreste, jeg har gået tusinde af mil. Jeg har gået tværs over floder, bjergene flytter.
Jeg har lidt savn, smerten har fundet sig i mig. Jeg er fristelsen der kæmper imod og jeg er der.
Solen følger efter, for at stå over for dig at kunne fortælle dig: Jeg elsker dig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Det her kræver en ændring:

Berge versetzen  = flytte bjerge = sich stark fühlen    Jeg er fristelsen der kæmper imod og jeg er der.  der Versuchung widerstanden = har modstået  fristelsen 
 und ich bin der Sonne gefolgt = og jeg er der Solen følger efter,

Du er velkommen til at vise resultatet!


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2011 af Stygotius (Slettet)

Berge versetzen = Erfolg mit dem Unmöglichen haben, großen Widerstand, große Gegner besiegen, Riesenprobleme überwinden   ?????? 

("Wenn ich die Gabe prophetischer Rede besäße. so dass ich Berge versetzen könnte.")


Svar #3
24. november 2011 af Sinimini (Slettet)

Hej stygotius.

Jeg skulle oversætte den tyske tekst til dansk. Jeg har ikke selv skrevet den tyske tekst. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2011 af Stygotius (Slettet)

Nej, det er jeg godt klar over.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Jeg skriver lige  teksten mere prosaisk. Det giver dig måske hjælp til at forstå den bedre

.Ich habe Flüsse überquert, ich habe Berge versetzt.
Ich habe gelitten, ich habe Qualen über mich ergehen lassen. Ich bin der Versuchung widerstanden und ich bin der
Sonne gefolgt, um dir gegenüberstehen zu können und  um dir zu sagen: Ich liebe dich


Skriv et svar til: Er den nogen, der kan rette 3 linjer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.