Matematik

f'(x)

25. november 2011 af studinen2012 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad bliver 2x3 til når man skal lave det om til en f'(x) funktion? Altså mærkefunktion.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2011 af Enhver (Slettet)

Du skal benytte at når f(x) = xn er f'(x) = nxn-1  og så gang det med 2.

Så det bliver dette  f'(x) = 6x2


Svar #2
25. november 2011 af studinen2012 (Slettet)

Nårh ja selvfølgelig, tak!


Skriv et svar til: f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.