Matematik

Maple spørgersmål!! det haster =(

27. november 2011 af derforik (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

vil bare høre om nogen kloge hoveder i maple, kunne fortælle hvad man skal taste for at få maple til at beregne... fx sådan et spørgsmål... hvor bogstaverne allerede er defineret ;)

 

A^2,A^3,...A^19,A^20

skal man anvende der der saq eller hvad??  

 

 

tak på forhånd :D 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2011 af nielsenHTX

seq(din funktion i ^n, n = 1 .. 20)

For overskueligheden skyld ville det nok være en god ide at bruge evalf på dine resultater også.  


Skriv et svar til: Maple spørgersmål!! det haster =(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.