Matematik

Håber du vil hjælpe

27. november 2011 af gona94 (Slettet)

Hej opgaven er vedhæftet på dokument håber du vil hjælpe tak på forhånd :D

Vedhæftet fil: mat a.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er noget vrøvl at skrive x = r = 400/(4+π)

Udtryk figurens omkreds ved x og r, og benyt, at omkredsen skal være 400m til at isolere den ene af de to variable x og r.

Udtryk dernæst figurens areal ved den ene variable, og find maksimum for arealet.


Svar #2
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

Er noget af det slet ikke relavant, ? 


Svar #3
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

fordi så jeg helt lost ? 


Svar #4
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

kan du hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. november 2011 af Zalam (Slettet)

Prøv og læs, hvad der står i #1.

HVis du bruger den fremgangsmåde er opgaven ret nem.


Svar #6
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

det jo højde*grundlinie*længde 


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Prøv at udtrykke dig i forståelige sætninger. Hvad er "det" ?


Svar #8
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

vi har en kasse, formlen er derfor højde*grundlinie*længde 

0<x<kvardro1.5


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#8

Hvilken opgave er du i gang med nu? Opgaven i den vedlagte fil drejer sig om et plant område, der består af et rektangel og en halvcirkel. Genlæs forklaringen i #1.


Svar #10
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

Ups. 

vi har 400 hegn, vi skal bruger pi, hvad har jeg da gjort galt med mine udregnig det hele må da ikke være forkert 


Svar #11
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

HJÆLP 


Brugbart svar (0)

Svar #12
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#10

Dit udtryk for omkredsen i den vedlagte fil er forkert.

Følg vejledningen i #1. Benyt at figuren er sammensat af et rektangel og en halvcirkel. Beregn først omkredsen af den krumme del af halvcirklen, og af det åbne rektangel.


Svar #13
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

hvordan isolere man 


Svar #14
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

er helt lost kan du ikke ikke hjælpe mig med denne opg. 


Svar #15
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

Omkreds = 400 = 2x + 2r + πr

Areal = A = 2xr + π/2 r2


Brugbart svar (0)

Svar #16
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#15

Så isoler x af udtrykket for omkredsen og indsæt det i udtrykket for arealet.


Svar #17
27. november 2011 af gona94 (Slettet)

Her er mine resultater :D på dokumentet

Vedhæftet fil:Matema...docx

Skriv et svar til: Håber du vil hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.