Matematik

Isolering af variabel

27. november 2011 af Magnus0505 (Slettet) - Niveau: A-niveau

m2=(B*e*r)2/c2 +m02

kan det passe at hvis man isolerer m giver det

m = ((B*e*r)2+c2 +m02 )(1/2) / c


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det bliver

m = ((B·e·r)2 + m02·c2)1/2 / c


Svar #2
27. november 2011 af Magnus0505 (Slettet)

der var fejlen. mange tak :)


Skriv et svar til: Isolering af variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.